Vertaler Engels * Nederlands

Vertaalwerk en lokalisatieservices

Ik ben van een creatieve tekstschrijver en werk zowel in het Nederlands als in het Engels. Heb jij teksten nodig voor jouw website, social media, blogs, nieuwsbrieven of jaarverslagen? Dan schrijf,  vertaal of her-taal ik ze voor je, net wat je wilt. Zo sluit jouw tekst optimaal aan bij de Nederlandse, Engelse of internationale doelgroep.

Kwaliteit in mijn vertalingen

Ik vind het heerlijk om kwalitatief goede vertalingen te maken.Het behouden van de werkelijke betekenis bij een vertaling blijft een leuke en uitdagende puzzel. Voor al mijn Engelse teksten werk ik het liefste samen met een tweede corrector met het Engels als moedertaal. Zo krijg jij gegarandeerd de professionele kwaliteit die jij verdient.

Netwerk en vele talen voor lokalisatie

Ik maak met veel plezier en trots deel uit van The Language Collective. Wij vormen een hecht netwerk van gedreven taalprofessionals die op elkaar kunnen bouwen en vertrouwen. Samen kunnen we jou een breed spectrum van talen, taalcombinaties en specifieke lokalisatie of vertaalservices bieden.

Beschikbaar als vertaler

Zoek jij een vertaler die jou snel en nauwkeurig kan helpen? Zoek dan niet verder! Elke vertaling van mij of mijn netwerk wordt geverifieerd door een native speaker, tenzij jij daar liever vanaf wilt zien.

Vertalingen, onder andere voor:

Alle opdrachten die ik uitvoer, zijn onderhevig aan mijn algemene voorwaarden en vallen onder mijn privacyverklaring. Deze kun je downloaden op mijn website.