Over mijzelf

Hallo! Ik ben Nicole van Overveld en ik hou van taal. Ik heb veel ervaring in het schrijven van teksten, onder andere voor de Rabobank, zowel online (website, e-mail, social, SEA) als ook offline (drukwerk en brieven). Daarnaast ben ik jarenlang (online) marketeer geweest en kan ik uw bedrijf ook op dat vlak verder helpen. Wilt u beter begrepen worden door uw klanten? Of beter gevonden worden in Google? Meer verkopen op uw website of juist actueel aanwezig zijn in sociale media? Dat is voor mij gesneden koek.

Inhoudelijk heb ik ervaring met de volgende onderwerpen: financieel, beleidsmatige stukken, reclame, goede doelen, marketing en zelfs technisch en wetenschappelijk (ik ben afgestudeerd aan de TU/e). En ik ben uiteraard nooit bang om mijzelf nieuwe onderwerpen eigen te maken.

Maar waar mijn hart écht sneller van gaat kloppen, dat zijn de creatieve opdrachten. Vertalen voor een goed doel, of schrijven voor een game, boek, kort verhaal. Daar mag u me voor uit mijn bed bellen. En eerlijk: daar kan ik voor u een tekst voor maken, zoals geen ander dat kan. Een vrijblijvend gesprek en een kort voorbeeld behoren zeker tot de mogelijkheden.

Alle opdrachten die ik uitvoer, zijn onderhevig aan mijn algemene voorwaarden.

 *Foto waarop ik sprinkhanen proef, is genomen op Rollende Keukens, Westerpark Amsterdam 2015*icon 150_Man-combi-rood